Tumblr Mouse Cursors
-->

2012. augusztus 18., szombat

.:: Chapter 8: Meglepetés::. (Részlet)

Sziasztok!:)

Itt a rész...egy része. Sajnálom, hogy ez nem az egész, de már hajnali 1 múlt és nem tudom befejezni:/ Holnap fél 6-kor kelek, mert 1 hétre elmegyek Bükkszentkeresztre Békatáborba:/ Rettentően lelkiismeret furdalásom van:/ És semmi mentségem sincs. Bepakolhattam volna korábban, hogy ma legyen időm írni, de nem voltam itthon, így esélyem se volt pakolni...Nem magyarázkodom, csak sajnálom:/ Persze a táborban is írni fogok, ahogy adódik alkalmam:) És ha hazajöttem extra-extra hosszú részt kaptok:)) <3 az="az" b="b" br="br" ez="ez" fejezet="fejezet" ilyet.="ilyet." k="k" kommenthat="kommenthat" letek="letek" lom:="lom:" ltam="ltam" nem="nem" nincs="nincs" nyleg="nyleg" pr="pr" r="r" rhetek="rhetek" rt="rt" sajn="sajn" se="se" semmi="semmi" sszehozni...:="sszehozni...:" t="t" teljes="teljes" ugyanis="ugyanis" valamennyit="valamennyit">

Jó olvasást! <3 i="i">


*Skyler szemszöge*

Arra ébredek, hogy egy hideg kéz végig simít arcomon, de nem akarok felkelni. Rettentően fáradt vagyok a tegnapi vihar miatt. Harry hamar elaludt, csak az egyenletes szuszogását hallottam, de nekem ez nem ment olyan egyszerűen. Valamiért frászt kapok a viharoktól és most az sem segített, hogy valakivel aludtam. Ugyanis akárhányszor vihar volt, mindig egyedül voltam otthon és mivel nem akartam, hogy bárki is megtudja, inkább átvészeltem egyedül. Azt hittem, hogyha van valaki mellettem, akkor ez elmúlik, de tévedtem. Minden dörgésre felriadtam, sőt elaludni sem volt időm. A vihar úgy hajnali 5 körül kezdett csendesedni és az már biztos több órája volt, de én úgy érzem, mintha csak 1 órácskát aludtam volna.
-Skyler.-suttogja Harry és megint végig simít arcomon. Nyűgösen nyögök egyet, majd átfordulok a másik oldalamra és a fejemre rakom a párnát, mire felnevet.-Ne csináld ezt. Kelj fel.-próbál győzködni, már normális hangnemben, de meg sem moccanok. Talán ha sikerül elhitetnem vele, hogy visszaaludtam, békén hagy.-Rendben. Te akartad...-hagyja félbe mondatát. Érzem, ahogy felemelkedik az ágyról, majd rám veti magát. Nem mondom, van súlya a gyereknek. Megragadja a derekam és a hátamra fektet, majd a csípőmre ül. Érzem, hogy kezeivel megtámaszkodik a fejem mellett (mellesleg húzza a hajam...), de nem csinál semmi mást. Ha már visszaaludni nem tudok, legalább egy visszavágót tervezek. Erőt veszek magamon és kinyitom a szemem, ami azonnal zöld „kövekbe” ütközik (tegnap nem kék volt?!). Harry vigyorgó képe alig pár centire van az arcomtól, szinte érzem a leheletét bőrömön. Érdekes, ha jobban megnézem, úgy néz ki, mint egy cuki kiskutyus. Elnevetem magam a gondolaton, de a szemkontaktust tartom.
-Mit csinálsz?-húzom fel egyik szemöldököm és kezeim mellkasára rakom, hogy eltoljam magamtól. Furcsa mód nem ellenkezik, sőt szinte magától gurul le mellém és folytatja onnan a vigyorogva bámulást. Ennek meg mi baja?
-A kezed még mindig hideg.-görbül továbbra is felfelé a szája, ami már kezd idegesíteni. Megforgatom a szemem és kimászok az ágyból, majd egyenesen a szobám felé veszem az irányt. Azonnal feltűnik az ágyban alvó Lisi, aki még mindig nem beszélt velem. Oké, tudom, hogy azért nem, mert éjszaka volt, de ő nem ilyen. Sosem szoktunk rosszban lenni és nagyon bánt, hogy most mégis itt tartunk. De én tartom magam! Ha ő nem kezdeményez, tőlem ne várja. Felkapom a neszesszerem és a fürdőbe igyekszem. Ott gyorsan végzek és rohanok öltözni, ugyanis nem akarom, hogy miattam késsünk. A szobába menet hallom a fiúk hangját a busz elejéből, ami azt jelenti, hogy ők már kész vannak. Vagy csak lusták és előbb zabálnak..., végül is kit zavar, ha elkésünk...A bőröndöm elé állok és tanácstalanul meredek rá. Nem tudom, mit vegyek fel! Mondjuk, azt se tudom, milyen idő van, úgyhogy előbb azt kéne megnézni. Az ablakhoz lépek és kitárom azt. Az arcomat azonnal megcsapja a hűvös fuvallat. Szóval meleg van, de néha rákap a szél. Hirtelen kigyullad a kislámpám és nem foglalkozva azzal, hogy este valószínűleg órákig elleszek a pakolással, kiborítom a bőröndöm. Megkeresem a halványsárga, többrétegű, szoknyám és egyfehér, mintás toppot, majd magamra kapom őket. Tekintettel arra, hogy eléggé fázós vagyok, egy kardigánt is felveszek, na meg persze a vajszínű szövet magassarkúm, majd nem törődve azzal, hogy valószínűleg fel kéne keltenem Lisi-t, a konyhába indulok valami reggeliért.
-Jó reggelt!-köszönök a helységben lévőknek, miközben a müzlis dobozt próbálom elérni. Ki a fene rakta a szekrény tetejére?! Akárhogy nyújtózkodom, nem sikerül elérnem, amin a fiúk csak jót nevetnek. Átkozott alacsonyság!
-Csini.-vigyorog rám Zayn, miközben a hátam mögül felnyúl és leveszi az imádott müzlimet. Ma mindenki ilyen jókedvű?!
-Köszi.-kacsintok rá, amin eléggé meglepődik, de hamar túl is lép rajta, ugyanis felnevet és visszaül a helyére. Megfordulok és 5 kajánul vigyorgó arccal találom szembe magam. Igen, ma mindenki ilyen jókedvű... Nem törődök velük, inkább a hűtőhöz sétálok, hogy kivegyem a tejet, de nem találom sehol. Már szó szerint a hűtőben vagyok, de nincs meg.
-Fiúk, hol a tej?-kérdezem Pandora Szelencéjének aljáról, de választ nem kapok. Sóhajtok egyet és kimászok a tárolóból, majd csípőre tett kézzel és felvont szemöldökkel megfordulok. –A fületeken ültök?!-semmi. Ezeknek se kép se hang. Most képzeletben pornót néznek, vagy mi?!
-Nem akarsz hajolgatni vagy nyújtózkodni még?-teszi fel szemöldök húzogatva a kérdést Louis, de nem értem mire céloz. Kérdő tekintetem látva felsóhajt és szabályosan lefejeli az asztalt, miközben valami olyat mormog, hogy „Megőrülök tőled.”. Ezt sem értem, de nem is foglalkozok vele, inkább a másik4 sráchoz fordulok.
-Information??-tárom szét a karom francia akcentussal, mire elnevetik magukat. Mi van, ezek beszívtak?? Senki se ilyen jókedvű, csak úgy.
-Tudod, eléggé rövid a szoknyád, és ha nyújtózkodsz vagy hajolgatsz még rövidebb.-vigyorog Harry, miközben végigmér. Hogy mi van?! Át kell öltöznöm!
-Nyugi, semmid nem látszik ki, de nekünk a majdnem is elég.-próbálja menteni a menthetőt Niall, látva döbbent arcom. Mostantól fogva overálban fogok járkálni! Bár nem akarok úgy kinézni, mint egy maci, de valahogy muszáj lesz megoldanom ezt a problémát...

Coming up...

-Szia! Örülök, hogy találkoztunk!
-Helló! Nálam nem jobban!

-Alszol velem?
-Öhm...parancsolsz?
-Hát, mivel tegnap Harry-vel aludtál, azt gondoltam mindegyikünknél fogsz aludni.
-Rosszul gondolod! Az csak azért volt, mert nem akarok Lisi-vel aludni, amíg nem tisztáztuk a dolgokat!
-Tudtommal ma sem beszéltetek még.
-Ez igaz...De még nincs vége a napnak. Ne reménykedj.
-Hmm...Meglátjuk*kacsint*

-Belehalnál ha egy kis bizalmat is vetnél belém?!
-Mi? Honnan veszed, ho...Én bízok benned. Ne haragudj, csak féltelek.

Veszekedések, fogadások és talán egy bimbodzó románc?! Megtudhatják ha velünk tartanak a jövőhéten is!

Remélem ezzel egy picit enyhítek a haragotokon:$ 
Puszi: Cheesegirlxxoo

29 megjegyzés:

  1. Ez a rész is, bár lehet, hogy valóban rövid, de nagyon jó! ;) Sajnálom, hogy most egy ideig nem raksz fel, de így legalább talán lesz időd még jobb "csavarokat" kitalálni. :) Kellemes táborozást! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! hazaértem és újult erővel ugrok neki a dolgoknak:D Holnap már számíthattok a részre:D
      Puszi: Cheesegirlxxoo

      Törlés
  2. Nagyon-nagyon jóóó! :DDD <3
    Imádom..:3 Mint mindig..xd <3
    Ölellek.:Nikiii1D_love xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen!:) Örülök, hogy senki nem haragszik:$
      Puszi: Cheeseirlxxoo

      Törlés
  3. húzd le magad. ja és ne töröld ki mert úgyis újraírom. ja és leszünk még páran :DDDDDDDDDDDDDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Öhm...Parancsolsz?O_o Legalább lenne benned annyi, hogy nem névtelenül írogatsz... Sajnálom, de ezt a tanácsot nem fogom megfogadni:) Az oldal bizony még jó ideig működni fog;)
      Puszi: Cheesegirlxxoo

      Törlés
    2. amúgy te sem vállalod fel a neved, már megbocsáss... Cheesegirl??? hol élsz még? a LECSÓ kis meséddel együtt??:DDDDDDD LOL

      Törlés
    3. Tudod ezt hívják úgy, hogy művésznév:) Ha nem tetszik az sem érdekel;) Oh, szóval Lecsó? Ezzel bizony lebuktattad magad;) Köszönöm szépen az infót:D A szinted pedig egészen alacsonyan van, ha azt nézzük, hogy névtelenül irogatsz itt nekem, ráadásul teljesen ok nélkül támadsz rám:)
      Puszi: Cheesgirlxxoo

      Törlés
  4. Válaszok
    1. NEMTUDJUK, ÜSSÜK LE!

      Törlés
    2. Húha! Most meg kellett volna ijedjek? Esetleg törölnöm kéne az oldalt? Hát sajnálom, de van, akinek tetszik és én nekik írom, nem pedig azoknak akik nagy unalmukban így vezetik le a fölösleges energiát.:) MENJ OVROSHOZ!
      Puszi: Cheesegirlxxoo

      Törlés
  5. overálban nagyon egy szexista dög lesz ez a Skyler... amúgy hogyan került szóba Pandora Szelencéje? a haragunkon pedig nem enyhítettél, úgyhogy ZÁRD BE A BLOGOT! csak az idődet pocsékolod rá, nem mintha érdekelne :|

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom, honnan jött. Igazából nem tudom mi az, de ha az ujjaim megindulnak akkor nincs megállás. Vagyis bocsánat, tudom mi az, de én nem abban az értelemben használtam, hanem egy saját értelemben, miszerint a hűtő egy feketelyuk:) Érdekes módon minden olvasóm értette( ezt abból gondolom, hogy senki nem kérdezett rá), úgyhogy csak neked ekkora a kapacitásod:) Nem izgat, ha nem enyhítettem a haragodon, ugyanis az, az olvasóimnak szólt, nem pedig nektek... Köszi, a tanácsot,de a blog bizony nem zár be még jó darabig;)
      Puszi: Cheesegirlxxoo

      Törlés
  6. igaza van az első kedves névtelen írónak. te sem vállalod fel a neved, ja és látom már sokan vagyunk :) TÖRÖLD INKÁBB. ja és a szemedet meg igazítsd meg. idegesít hogy felemás ---> O.o

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha akarod felvállalhatom a nevem, de szerintem ennek pont az a lényege, hogy írhatunk "ismeretlenül" (itt az írókra és nem rátok gondoltam) Egyébként meg, minek vállaljam a nevem ha úgyis tudod ki vagyok?;) Bizony,tudom ám hogy ezt miért csináljátok és meg kell mondjam igazán gyerekes dolog, de nem izgat. Növeljétek csak a blogom hírét!:D
      Puszi: Cheesegirlxxoo

      Törlés
  7. ZÁRJÁL INKÁBB BE. senki sem kíváncsi rád. biztos azért van ennyi nézettséged, mert frissítgeted az oldalt.... *ba dum ts* VISZLÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh szóval frissítgetem?:D Akkor csak egy kérdés: tapasztalat?
      Puszi: Cheesegirlxxoo

      Törlés
  8. Egészségedre!
    Puszi: Cheesegirlxxoo

    VálaszTörlés
  9. Nekem tetszik a blogod és semmiképen ne hagyd abba :)) Ne foglalkozz azokkal akik ilyeneket írnak..Már nagyon kivi vagyok a folytatásra^.^ és arra hogy ki az aki megkérdezte Skylert hogy aludjon vele *______*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen!:) Sietek, tényleg:) De rettentően elfoglalt vagyok, minden összejött...:/ Persze, holnapra mindenképp kész:) Meglepi;)
      Puszi: Cheesegirlxxoo

      Törlés
  10. szia nekem nagyon tetszik a blogod mert érdekes és humoros is . én is várom a következő részt
    *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, nagyon köszönöm^^ Igyekszem:) Sietek:)
      Puszi: Cheesegirlxxoo

      Törlés
  11. Sziaa!nekem is nagyon tetszik a blogod♥!siess a kövivel!már nagyon várom!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm*-* Sietek:)
      Puszi: Cheesegirlxxoo

      Törlés
    2. mikor lesz új rész??:)

      Törlés
    3. Ma rakom fel, de amilyen időben én felrakom (értsd: éjfélxD) inkább holnapnak mondhatjuk:D
      Puszi:Cheesegirlxxoo

      Törlés
    4. ahh,ak most dekkoljak itt éjfélig?!nem tudod most kitenni?:)))légysziiiiiiiiiii!már nagyon-nagyon várom!:D♥

      Törlés
    5. Mivel még most is akarok hozzáírni, hogy minimum 10 oldal legyen Word-ben.Nem hiszem:/Nem akarok részleteket kitenni:/ Csak az egészet:)
      Puszi:Cheesegirlxxoo

      Törlés